Milk&Milla

Här är en till tävling hos Mitt Nya Liv och Milk&Milla!


Sköldpaddstävling

Den här tävlar jag om nu! Gå in på Mitt Nya Liv och Prylgalaxen och se om du har turen med dig!



Har blivit säsongare :)

Denna vår-sommar-höst ska vi tillbringa med våran pärla på Örlens Familjecamping strax utanför Tibro! Det ska bli så skönt att få leva lite campingliv igen och inte ha så många måsten. För i höst börjar ju allvaret igen!


Här tänker vi checka in 15 april och vi tänker inte
åka härifrån förrän början av oktober!


Precis vid den gula pilen ska vi husera!

Skitlänge sen verkligen...

Sedan jag var här sist! Jag har haft massor att göra; ta hand om mamma, klädbytardag, campingletande, trädgårdsarbete och hushållssysslor bland annat :)

Vi har ju klädbytardag på lördag och då hade jag tänkt att sälja lite, jag hade ungefär en bananlåda med kläder. Nu när allt är struket och vikt så har det slutat på 5 bananlådor, två papperskassar och lite leksaker, imorgon ska jag gå igenom ytterkläder och skor så får vi sen se vart det slutar. Varför blev det så då? Jo för att mamma är här. Hon undrade vad jag hade i alla dom andra bananlådorna och jag sa att det var barnkläder jag sparat. Varför undrade hon och jag svarade naturligt vis att det var till vår framtida nummer tre. Mamma tyckte jag skulle spara bara det allra viktigaste tex kläderna som både Wilgot och Wilhelmina åkt hem i från BB, så nu har jag bara 1/2 bananlåda full med kläder som ska sparas. Allt det andra är till salu! Först tyckte jag att det var skitjobbigt men nu känns det faktiskt ganska bra! :) Och om jag får sålt en del kan jag ju köpa nya kläder till barnen för vinsten och det blir ju kul!!!


En liten del av kläderna som har sorterats, en del spara, en del släng
och en del säljas


Tur att mamma är här och kan hjälpa till annars hade jag aldrig
hunnit klart tills på lördag.
Jag kallar hennes hjälp för terapi- eller rehabiliteringsarbete ;)


En del av det som ska säljas!

Färgar håret

Vilken färg det blir är en överraskning! Även för mig. På paketet står det kastanj men bilden visar råttfärgat. Ibland får man chansa :) Wilhelmina vill också färga håret men hon får nöja sig med ett bad!

Har använt denna tröjan vid tidigare färgningar :)

När ska dom sopa våran gata?

Så här såg det ut i våran soffa efter en av hundarnas promenader igår! När ska vintern släppa sitt tag och låta våren komma på riktigt och då kommer ju även gatsoparen! Han är efterlängtad!!! Fast det verkar ju dröja med tanke på dagens underlag ute... ;(



Blev en liten prydlig hög. Jag kan lova att det inte var allt dom drog in
för det var som att sova i ett grustag också kan jag lova! ;)
Nu drar dom in snöbollar istället...

Våran superfrukost


Fil med banan och jordgubbar tillsammans med havrefras "kuddar", juice, kaffe, och färska valnötsfrallor med ost, skinka, tomat och gurka! Det borde man hålla sig på hela morgonen och så får man fylla på med lite mer frammåt lunch så man orkar med barnmusik och senare bio!

Mina morötter :)

Dom här kokta morötterna går inte av för hackor! Går av för hackor är för övrigt vårat nya favorituttryck här i huset efter Klas Klättermus-inträde i Wilgots liv :)

Smörslungade kokta morötter

Morötter efter behag
Klick smör eller margarin
Salladskrydda eller havsörtsalt

Skala och skiva morötterna och koka dom sedan i ungefär 5 minuter. Får inte vara överkokta!
Häll av vattnet och tillsätt smör och ca 3/4 tsk krydda, jag tycker det blir godast med havsörtsalt :)
Klart!


Dom blir så jäkla goda och går att äta till allt! Tillochmed Lasse gillar dom
och det är STORT!

Jag vann! Igen!



Och det här var priset!

Det är stressigt att bedriva sjukhem :)

Det tar tid att ta hand om sin sjuka mamma, men det är det värt! ♥
Fast jag tycker att jg hunnit med en hel massa ändå, även om jag inte bloggat så mycket för mamma tycker jag är tråkig när jag sitter framför datorn och förresten har ju hela bloggrejen strulat :)

Men jag får väl göra en rapporteringslista på vad jag har gjort sedan jag sist gjorde ett respektabelt inlägg :)

  • Satt extrastaket runt hela trädgården så nu slipper vi ha julgran, trädgårdsstenar och golvplankor som rymningsbarriärer OCH förhoppningsvis så kan vi i fortsättningen ha Tage ute, utan att grannen måste komma hem med honom ;)

Så här såg det ut strax efter att det uppdagats att vi har en
utbrytarkung i familjen:)

  • Beskurit träd

Innan


Efter, bara 5 träd kvar...

  • Haft kakkalas :)

Allt åts upp!


Tänker dock inte berätta hur många vi var som delade på det ;)

  • Gått promenader och tränat diverse övningar i massor!
  • Lagat god mat

Mina supersmarrig morötter! Kommer recept snart!

  • Kollat på film


  • Bestämt pris i tävlingen jag vann hos Johanna

Den här blev det med vårat efternamn då förståss!

  • Vunnit en annan tävling!

Det här var priset!

  • Har fått ett fotouppdrag, till!

Kommer få fota annat än äpplen framöver :)


Hunnit med massor mer men detta är ett axplock av mina senaste dagar!

Jaha.

NU! När jag bara skulle gå in och kolla om det gick att lägga upp något nytt på bloggen då går det! Men jag skulle ju gå och lägga mig nu :(
Så jag tänker faktiskt inte göra ett skit mer här nu! Jag tänker gå och lägga mig på min madrass i Wilgots rum och bara slappna av och försöka glömma min träningsvärk. Som dom säger; vill man bli fin får man lida pin!

Nej, går och lägger mig

Så idag blir det inget mer som händer här, även fast det har hänt massor och vi har fixat och trixat så jag hade kunnat skriva en massa men jag orkar inte. Är så trött så nu säger jag God Natt!


Puss och kram och klapp på kinden ♥

Godmorgon!

Nu ska här tränas, bjudas på frukost, gå ut i det fina vädret och när lillasyster sover ska vi se på


Vilken lååång tävling :)

Det här verkar skojigt! Kika in HÄR om du också vill vara med :)







Väggtext


Jag tävlar om ett väggord från Textarna.se hos P0lly!
Var med och tävla HÄR du också!"

Ska bli matskribent :)

Idag, just nu iallafall, får det bara bli en liten kortis för jag ska snart titta på 1 unge i minuten på TV 4 :) Kan inte hjälpa att jag är väldigt avundsjuk på alla som ligger och strax ska föda barn. Jag vet att många tycker att det är det jobbigaste programmet på hela veckan då det väcker otrevliga minnen men för mig är det det mest underbara i denna värld. Att få bli ett med sin kropp och få ett makalöst resultat av några timmars hårt arbete som på något sätt sköter sig själv, magiskt! Kan iochförsig bero på att jag haft två lätta förlossningar, den första på 4 timmar och den andra på 2, från första etablerade värken tills mina små godingar var ute ♥ Ingen bedövning har heller behövts, provade ett andetag lustgas med Wilgot men det kunde ju fullkommligt kvitta ;)
Jaja, får berätta mer om dessa trevliga händelser vid ett senare tillfälle!

Jag ska ju bli matskribent på denna bloggen och dela med mig av härliga recept, så ta och kika in här!

http://matetc.wordpress.com/

Inte fullt så lika längre...




Nu får det väl snarare bli så här ;)




Barbaskön?                                                                                               Gammal potatis?

Och 4 juni...

Då går jag som gäst! :)






Äntligen är det officiellt :)

Den 16 juli är det jag som sköter klockan och jag ska göra ett strålande jobb! :)




Sjukhemmet Stjernan

Det är väl så vi får titulera vårat hus en tid frammåt. Själv är jag föreståndarinnan, Lasse är, ja det vete tusan vad han är men något ska jag nog komma på...
Barnen är sällskapsdam och herr och djuren är uppiggare. Nu vet jag vad Lasse är! LOKALVÅRDARE!!! :) Det passar till honom.
Ni förstår säkert att det är mamma som anländer senare i dag. Jag har gjort ett informationsblad som hon får vid ankomst, det brukar man ju få vid sjukhem och liknande. Det sitter också en välkommen till-skylt på dörren och en tillhör-lapp på sängen, hon kommer även ha två olika rätter att välja på till sina måltider som serveras på fasta tider ;) När hon sen är redo att lämna oss så kommer det strax därefter dimpa ner i hennes brevlåda en fet räkning! ;)

En huvtröja tack!


Nu har en lycklig läsare chansen att vinna en Snoozy huvtröja från Småfrön Barnkläder!
Tävla kan du göra HÄR!

Bestick är ju en bristvara här


"Jag tävlar hos Deliciously om ett bestickset från Bambino. Tävla HÄR du med!"

MyKidoo!!!!


”Jag tävlar hos Lillabebis. Om ett Klädesplagg från MyKidoo.se tävla Här! du också”

Är så jäkla nöjd! :)

Vill bara säga TACK SUSANNE! Tack för att du låter så duktiga elever komma till ditt företag och träna sig!
Idag har jag varit och gjort iordning mina naglar som var sjukt långa. Martina var snäll och tog barnen eftersom Lasse jobbade och sedan åkte direkt på fotbollsmatch, livsviktig antagligen, eller årets match eller något sånt...
Jag visste att en elev skulle göra mina naglar och då visste jag även att det var halva priset men dom här naglarna skulle jag LÄTT kunna betala fullpris för! Jag är så jävla nöjd!!! Jag har aldrig varit så nöjd med mina naglar förut :)
Sara hette eleven och hon var lätt att prata med, serviceinriktad och glad förutom att hon var skicklig och otroligt noggran, så av mig för hon MVG! Allt detta också ska hon fortsätta att utbilda sig till sjukgymnast och lägga naglarna på hyllan... Snacka om att "slösa" bort en talang :( Vem ska då ge mig snygga naglar?!? ;)






Har planer...

På att testa att ha en egen liten tävling! Så håll utkik!

Till nya läsare!

Eftersom jag blivit lite mer världsvan i bloggvärlden nu och allt fler och fler hittar till min blogg tänker jag nu göra som många med mig har gjort, nämligen skriva en kort presentation av mig och min blogg. Så nu börjar jag!


Det här är en blogg som handlar om LIVET! Glädje, sorg, ilska, dagligt, tråkigt, helt enkelt allt!

Jag som skriver heter Lovisa och är 31 år gammal. Jag är lyckligt gift med Lasse sedan 8 månader (exakt i dag 10 mars 2011) tillbaka. Vi har varit ett par i dryga tolv år, götapetter vad det går fort när man har roligt :)
Vi har berikats med två underbara barn. Wilgot som är 3,5 år och Wilhelmina som blir 2 i juni. Vi har två hundar, Tindra som är en Bichon friseé-Shit zue-blandning på snart 14 år som gått igenom otroligt mycket, allt ifrån att bli kallad Lambi till att bli halvt uppäten av en pittbull också har vi våran Tage... En snart 7årig Norfolkterrier som är fd avels och utställningshane med fina resultat i både avelsled och utställningsring, men även om man är snygg och ger bra avkommor kan man vara korkad! Det är Tage ett levande bevis på! Det hittar ni mer om i min blogg, Tage har gjort det mesta i dumhetsväg, men han är snäll :)
Vi har en katt också. Hon heter Wilda och blir 5 på julafton, det är Lasses katt fast han ville inte ha henne, först ;)
Lasse fyllde år och jag tyckte vi skulle skaffa katt men jag visste att Lasse tyckte det räckte med hundarna, så hade jag frågat visste jag att jag skulle få blankt nej! Då kom jag på den eminenta iden att jag ger honom kattungen i födelsedagspresent, från min chefs mamma! Jag jobbade då på en bondgård så katter fanns det gott om :) Lasse såg genast genom mitt lurendrejeri men sa att katten fick väl stanna några dagar om jag lovade att försöka hitta ett annat hem till den. Jag lovade och gjorde... INGENTING! En dag när Lasse tyckte jag fått tillräckligt med tid på mig så sa han att katten skulle bort, jag sa: Okej, jag tar väl med henne till jobbet så får dom ta dö på henne! Lasse sa: hon får väl stanna då... Och kvar är hon :)
Vi bor i ett hus från 1968 som vi inte gjort så värst mycket med. Mest lite nya golv och tapeter, det stora får vänta tills barnen är lite större och vi är miljonärer. Vi har tänkt oss att försöka bygga en uteplats kanske redan till sommaren. Om vi har tid, för på sommaren är vi ju ute med våran pärla, husvagnen :)

Jag är anställd på en mjölkgård där jag är "lagårdsförkvinna" eller vad man ska kalla det men jag har inte jobbat sedan april 2007. Jag blev sjukskriven när jag väntade Wilgot dels eftersom jag hade ett "farligt" jobb men också en riskgraviditet. Och sedan var jag ju mammaledig och sen kom Wilhelmina och nu är jag mammaledig med henne. Jag har Wilgot hemma och han har aldrig gått på förskola för jag anser att jag ger honom samma sak som en vistelse där skulle göra, om jag inte ger honom mer! Min dröm är att kunna ha Wilgot hemma till 4,5-5årsåldern och Wilhelmina lika länge, vi får se om det är genomförbart. Har iallafall en massa planer hur det skulle kunna fixas ;)

Detta var lite om mig, har ni något ni undrar var inte rädda för att fråga och lämna gärna någon liten kommentar då och då. Det är roligt att veta vad ni tycker och om ni har några önskemål om vad jag ska göra med min blogg.
Jag har gjort valet att inte lägga ut bilder på mina barn, främst deras ansikten, men ibland frångår jag det och då är bilderna märkta. Alla bilder tillhör enbart mig, vill ni låna fråga om lov!
Till sist; kom ihåg att det är frivilligt att läsa det jag skriver, vi kanske har olika åsikter men du, det är okej!

Hoppas att du kommer gilla STJERNKLART!

Kram




Fy tusan vad jobbigt!

Det kändes att jag inte varit på zumba på två veckor! Det var riktigt skitjobbigt idag! Sen blev ju inte saken bättre av att instruktören hade bytt ut en massa... Alla dom där magövningarna hon hade var superjobbiga men säkert bra. När jag låg där på golvet tänkte jag att dom här ska jag göra hemma, men så blir det nog inte... För jag kommer inte ihåg en enda :(
Egentligen är det ganska synd om våran instruktör. Hon är väl i 25-30-årsåldern och stackaren kan inte räkna. Så här räknar hon: 10,9,8,7,7,7,7,6,5,4,3,2,2,2,2,2,1 tilloch med Wilgot kan räkna bättre :)

Apropå Wilgot så har han äntligen uppnått åldern då man har lite nytta av dom. I dag på morgonen så skötte han morgonskötseln av sin lillasyster.
Han bytte blöja.


Och det blev ju bättre än första gången som hans far satte på en blöja ;)


Strumporna skötte han galant!


Skitungen låg mer stilla när Wilgot höll på med henne än vad hon gör
när jag ska klä på henne...


Hon hade givetvis mer kläder på sig än strumpor men när hon var fullt påklädd så hade inte hon tid att posera för hon skulle leka! Wilgot blev väldigt besviken över att Wilhelmina inte klädde på honom ;)



Imorgon ska vi handikappanpassa huset för nu är det klart att mormor kommer och bor hos oss en tid framöver. När hon dyker upp och hur hon kommer hit är inte riktigt klart än. Hoppas att hon inte kommer hit imorgon för först ska vi på barnmusik och sen ska jag få mina naglar lite förkortade :) Men sen är hon välkommen när hon vill! ♥

Lika som bär!



Potatis?                                                          Barbabok?

Dagens schema

På planeringen idag står:

  • Frukost, blir sent när man ligger kvar i sängen och myset :)
  • Börja klippa nät till staketet, tack Tage!
  • Bullbak, igen!
  • ZUMBA!
  • Fixa nageltid, dom är lite väl långa nu...
  • Försöka komma fram till försäkringskassan :(
  • Plocka iordning innan Lasse kommer hem, tur han ska jobba över!
  • Vårpyssla till mormor
  • Men först: en het dejt med den här och lite av hans kompisar...


Klädsam tävling ;)


ag tävlar om ett pojkpaket och ett flickpaket från JNYdesign hos Agnes!

Crocs™


Jag tävlar om ett par valfria skor från Crocs™ hos Agnes!

Klänningen är helt underbar, så enkel och fin :)


Jag tävlar om ett hemligt paket från BubbleKids hos Therese

Det bästa du lagat på länge!

Så lät Lasses utlåtande över dagens middag! Och i nästa andetag sa han; och du lagar ju alltid bra mat, förutom när du lagar sånt där konstigt...
Jaja, man får vara nöjd över det lilla. Sjukt gott var det! Nästan som om det vore kocklagat :)


Hemmagjord pannbiff med svampsås, kokt potatis, morötter, ärtor,
sallad och lingonsylt! Tillsammans med Hem till gården kan det inte
bli så mycket bättre!
Vill ni ha ett spännande program att titta på om dagarna så titta för sjutton gubbar! Är det något ni undrar över är det bara att höra av sig för jag kan det mesta och är det något jag inte kan så frågar jag mamma och om hon inte kan så frågar hon i sin tur mormor ;)

Kvällen har ägnats åt Lotta på Bråkmakargatan. Wilgot läser inte längre sagoböcker på kvällen utan han ska ha en kapitelbok utan bilder läst för sig, för läsa själv det kan han inte, än... När jag frågade varför han inte ville läsa en bilderbok så svarade han; jag gör mycket bättre bilder själv! Vart då frågade jag, ska du rita dom imorgon då eller? Nej sa Wilgot, jag gör dom i huvudet. Duktig kille, precis det som läsning går ut på :)
När barnen väl var i säng kollade jag och äkte maken på campingar som inte är allt för dyra att ställa upp säsong på, men det är svårt. Vi vill inte ha för långt hem och har en begränsad budget, samtidigt som vi har vissa krav...
Campingtips mottages tacksamt!
Sen blev det dags för Sveriges mästerkock men det blev inte så mycket sett. En kompis ringde och ville ha lite hjälp med att skriva på sin dator. Och då ringer man mig, tydligen. Men nu är allt löst, via telefon, och bra blev det också!
Nu tänker jag gå och kolla på TV, undrar om det är Fuskbyggarna?!? Förra veckans avsnitt utgick ju, någon som vet varför? Om det inte går finns väl alltid något annat att titta på och det viktigaste av allt just nu är: skynda sig att klä av sig och krypa ner i sängen, för då slipper man kvällspromenaden med hundarna :)
Tyvärr älskling, jag har redan gått och lagt mig ♥

Sov gott, vi ses imorgon!

Vårpyssel!

Efter julen har åkt ut åker våren in, samtidigt som det snöar utanför fönstret.
Jag och Wilgot tänkte hjälpa våren lite på traven så vi satte igång med ett arrangemang som skulle få äran att pryda vårat köksbord.
Vi blev så nöjda så i morgon pysslar vi ett liknande och ger till mormor. Kanske kan det pigga upp henne lite. Idag var hon arg när jag pratade med henne för personalen säger att hon blir bättre men själv tycker hon att hon har lika ont. "Det är väl för f-n jag som har ont eller!" sa hon och det är det ju faktiskt...


Mitt i skapandet


Det färdiga resultatet! Mycket nöjda och mysfaktorn är hög med
ljusmöjligheten. Vill man kan man ju fylla ljushållaren med vatten och
vips, så har man en damm!


Nä, nu går jag och Wilhelmina och sätter på potatisen så vi snart kan festa på hemmagjorda pannbiffar i champinjonsås. Som om inte det vore nog så har vi massor av Hem till gården att titta på också!!! Vilken supermiddag det kommer att bli! ♥

Nu åker julen ut!

9/3 2011! Nu är 2010-julen slut! Idag blev det mörkt på 55:ans trapp och det drog fram en mindre orkan som välte ett och annat hus, bilar hamnade i vattnet och tomtar blev hemlösa. Ingen munter dag... :(


Innan nionde-mars-stormen...


Julexpressen spårade ur, men det var väl ingen skillnad. Alla avgångar
sedan den 17 december har ju varit inställda pga SNÖ!
Behöver jag tala om vilket bolag som skulle kört turen? Kan avslöja
att det är statligt och består av två bokstäver ;)


Bilar hamnade i vattnet men ingen person kom till skada!


Stackars tomten däremot, för honom blir det en kall natt...


Var inte oroliga, inget byggmaterial gick till spillo. Allt är del i en slags
återvinning :)


Ordning på torpet igen! Nu börjar detta årets pepparkakshusplanering
och jag kan lova att det finns storslagna planer!
Vilket skitdåligt kort när jag tänker efter, jaja...

Dagens läsning!



Den här katalogen läser jag och barnen i dag, noggrant! Det närmar sig och vi längtar!!!

När "Fia-Lotta Jansson" går och lägger sig ska jag och Wilgot fixa något vårfint till köksbordet :)

Rekord på rekord!

På min lilla blogg! ROLIGT!!!
Stort tack till alla som läser det jag skriver, oftast helt ovesäntligt men från hjärtat :) ♥



Prinsessa, det passar mig :)


"Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om 5 presentkort värde 100 kr/styck från PrincessPotion.com"

Bambino-tävling


"Tävlar hos mammasvardag.blogg.se om 3 stycken matkit och ett napppaket från Bambino"

Hur ska degen se ut?

Så här!


Och sen när den ska gå i 15 minuters vila ska den ha ungefär så här mycket mjöl på sig plus att man hänger en lätt fuktad handuk över.



Resultatet kan då bli så här smarrigt :)


En kaloribomb fylld med Nutella OCH jordnötssmör!




Varför har jag nu gjort detta inlägg? Jo det är på allmänn begäran då flera personer försökt att baka efter mitt recept och fått stenhårda bullar. Felet är att man använt för mycket mjöl. Degen ska vara kladdig! Då kom någon på att jag kunde ju ta kort på degen och det har jag alltså gjort nu :)
Resten av receptet hittas HÄR!

Smycken är ju alltid roligt :)

Vinn ett valfritt smycke från Lolux.se!

Hos Lolux finns fullt av vackra smycken & accessoarer, titta in ofta för vi fyller på med nyheter så fort vi hittar något nytt som faller oss i smaken. Lite bling-bling gör livet roligare!





Tävla kan du göra HÄR!

Kolla in bakverken!

Tävla om ett presentkort på 300:- från Bessemess!

Alla plagg sys av Jeanette som har detta som sin hobby. Så varje plagg är unikt på sitt vis & finns inte i många exemplar.





Det finns inte bara barnkläder, utan även hundtäcke & brandfilt t.ex.

Tävlar gör du HÄR!

Yihoo!

Jag vann!









I den här tävlingen!




Hoppas!

Att detta kan få min mamma att återfå sin aptit!
Om inte har jag två aspiranter på att få äta upp dom ;)





Dagens middag!

Det blev en nyttig pannkaka som vi la till lite onyttigheter i ;)
Bägge barnen åt som hästar trots snoriga näsor och feber, så det om något är bra betyg! Undrar nu bara vad Lasse säger om mitt hopkok...


Grönsakspannkaka

4 ägg
3 dl vetemjöl
8 dl mjölk
salt
peppar

margarin

2 potatisar
3 morötter
1/2 purjolök
1 paket bacon

Börja med pannkakssmeten, vispa ihop ägg, mjöl och hälften av mjölken till en slät smet. Späd därefter med resten av mjölken.
Grovriv morötter och potatis och finstrimla purjolök. Stek bacon i småbitar. Blanda.

Låt lite margarin smälta i en långpanna och häll sedan grönsakerna i botten och sprid ut, därefter hälls pannkakssmeten ut. Skjuts in i ugnen i 30 minuter och 225 graders värme. Serveras med lingonsylt och valfritt tillbehör, vi tog färska sparrisar :)

RESULTATET!!!

♥ Gullunge ♥

Det första Wilgot gjorde i morse när det var "godkänd" tid, alltså efter klockan nio, var att ringa till sin mormor.
Samtalet lät ungefär så här;
Wilgot: Mormor! Har du ont i ditt ben?
Mormor: Jo, det gör lite ont.
W: Får jag komma och hälsa på dig?
M: Jag vet inte, idag har jag så ont så det blir inte så roligt...
W: Emils pappa säger att man ska inte ha roligt, och inte grisar heller! Varför?
M: Jaa du, säg det...
W: Men mormor får jag komma då? För vet du, jag har ju en doktorsväska och jag kan göra iordning den så kan            jag hjälpa dig så du inte har ont och kan bli frisk! Kan jag komma eller?!?
M: Imorgon Wilgot kan du komma.
W: Aaa, det kan jag. Och du, jag kan hälsa till pappa och Wilhelmina så slipper du få så ont i benet. Hejdå Mormor!

Så nu har doktorsväskan stått packad i hallen hela dagen och namnskylten är iordning så att lilla doktorn Wilgot kan rycka ut och hjälpa sin stackars mormor! ♥


Valfritt pris :)

Vinn valfri vara/varor för max 150:- av Elodie Details från MilkMilla.se!

Vinnaren får alltså välja själv vad denne vill ha (behöver alltså inte vara EN sak) för 150:-, men vill man ha för mer pengar så är det bara att lägga till mellanskillnaden själv.



Tävla HÄR!

Goooodisssss!

Tävla om ätbara trosor & bh från SLstore.se!
Underkläderna är i One size & ska passa stl S-L.

SLstore har ett varierande utbud med t.ex make up, roliga intima prylar, smycken, kläder m.m.





Tävla kan du göra HÄR!

Kaffe :)

Vinn ett blandat paket från Aromia!

Vinsten är ett paket som jag själv har fått plocka ihop särskilt till tävlingen,
så det är lite smått & gott!



Hoppas att jag vinner det här så jag kan ge det till mamma som lite uppiggning!





Vill du också vara med?
Det kan du vara HÄR!

Det har en orsak...

Till varför jag inte har uppdaterat bloggen och jag själv anser att den är helt godtagbar. Det är nämligen så att hela familjen har varit sjuka och legat mestadels till sängs förra veckan. Sen i torsdags kom mamma på besök och åkte hem igår förmiddag. Hon åkte först till min mormor och lämnade våran gamla kaffebryggare till henne eftersom hon slagit sönder kannan till sin. Efter det besöket åkte mamma hem till sig och vid 16 tiden fick jag ett telefonsamtal från en halvskärrad lillebror som säger att mamma åker ambulans till sjukhuset och hon är sövd. Himmel! Vad i hela friden har hänt, man ser ju framför sig att hon krockat eller vad som helst men när man hör vad brorsan säger så visar det sig att hon fastnat med foten i sin väska som hon hade med sig hit, och ramlat och slagit i benet. Hon hade så ont så ambulanspersonalen såg ingen annan utväg än att söva henne. När hon sa att "nu blev det grönt" då var hon tillräckligt sovande för att flyttas. När brorsan, som inte har lika lång resväg som vi, kom in till mamma som då var vaken, så var det första hon sa" Hej! Jag har varit i rymden!" Fortfarande lite groggy eller har galenskapen verkligen brutit ut nu?!?
Efter röntgen och nervblockad så visade det sig att hon lyckats bryta höften och det krävde en rejäl operation. Tycker så ofantligt synd om min mamma som precis hämtat sig från sitt brutna knä, och nu detta!

Ivilket fall som helst, hon opererades vid 13-tiden idag och när jag pratade med postop på KSS vid halv nio var hon fortfarande där och hade rejält ont, varför visste dom inte. Men det kan jag berätta, hennes ben hade gått sönder, det var av, trasigt liksom. Och nu hade dom skurit i henne, med kniv, sånt gör ont ;) Hon hade fått stesolid så när jag fick byta ett par ord med henne var det en groggy mamma jag fick höra. Då förstod jag att hon hade verkligt ont, jag menar, hon gick med brutet knä i två veckor och klagade inte en endaste gång, denna gången klagar hon...
Jag skickar massor med krya-på-dig-kramar till min mamma och hoppas att hon är på bena imorgon, för det är iallafall tanken!


Den bästaste mamman jag har iallafall! ♥


Måste också dela med mig av vad Wilgot sa till mamma igår kväll innan Lasse och barnen skulle åka hem från sjukhuset. Lasse och Wilhelmina satt i väntrummet och gjorde just det, väntade. Wilgot var inne med mig och kollade hur det var med mormor. När vi skulle gå sa min mamma till Wilgot; hälsa till pappa och Wilhelmina. Wilgot svarade; det kan du göra själv!

Varför...

Ska vi behöva ha sjukstuga så här länge? Vill inte mer nu...

Klänning!


Den här tänkte jag vinna!

Det är i den här tävlingen jag deltar!



Finns så mycket så vet knappt vad man skulle välja...


Jag tävlar om ett presentkort värde 500kr från Houseoflinnea i Nikitas blogg
Tävla HÄR du med!

Tänk vilken mun man skulle få ;)

Tävlar fortfarande hos Pollys!





Wilgot hoppas på vinst!

Vi tävlar hos Pollys om en sådan här jättefin liten ask!


Dreggellapp skulle verkligen behövas!









Jag tävlar om en dregellapp & haklapp från DarlingExpress hos P0lly!
Var med och tävla HÄR du också!

Glassar som aldrig blir gamla :)






Vinn lekvänliga strutglassar från ApelsinGredelin.se!

Gå in HÄR!

Fyll-i-bok



"Jag tävlar hos Johanna om en valfr fyll i bok från Lilla fjärilen design "

Tavla


"Jag tävlar hos Johanna om ett valfritt motiv från madebyemma.se"

Nu är jag trött!

Trött på den här konstiga sjukan som Wilhelmina har. Fast det är klart, konstig unge, konstiga sjukdomar, ganska logiskt vid närmare eftertanke... ;)
Hon får närmare 40 graders feber på kvällarna och har skitjobbiga nätter. När hon sen vaknar på morgonen har hon bara 37,8 och det är ju bara lite förhöjd temperatur. Hon är otroligt grinig och trött under dagen men ingen feber, sen på seneftermiddagen börjar det igen så nu sitter jag med en liten febrig dam i knät. Inget äter hon heller och svarar nej till allt, tillochmed godis och då är man sjuk! Sen har hon börjat få använda dreggellapp igen för munnen är som en fontän.

Nu hinner jag inte mer för nu kom Wilgot och det var dags för ett toalettbesök och det är BRÅTTOM!!!

Tack för hjälpen!

Jag har två barn som älskar att hjälpa till i köket. Dom är gärna med och lagar mat och plockar ur diskmaskinen. Städar ur kylskåpet och torkar av skåp.
Men det finns en sak som dom älskar mer än allt annat och det är att duka fram, främst frukosten för då får dom göra i stort sett allting själva. Frukosten i vårat hem innehåller nämligen inget varmt så det är relativt ofarligt det som skall fram på bordet.
Idag bestämde vi oss för att äta vid matsalsbordet i finrummet och samtidigt titta på Wilgots favorit program, Halv åtta hos mig! Titta på TV till frukost, det är lyx det... :)

Barnen bar och bar, tar ju lite tid eftersom dom inte kan bära så mycket samtidigt. Jag stekte ägg och Wilhelmina kom för att hämta nya saker. Müslin tyckte jag blev bra till henne så jag sa till att hon skulle gå in med den. Det gjorde hon men kom snart tillbaka med paketet i famnen tuggandes på något. Har du smakat frågade jag, hon svarade nää, med hela munnen full med müsli...
Jag skickade in henne igen och ganska snart kom hon tillbaka utan paketet och tog mig i handen och drog i väg mig för att visa mig något. Vi kommer ut i hallen och Wilhelmina säger OJ... Jag kan bara hålla med...



Tack för hjälpen Wilhelmina! ♥


RSS 2.0