Sjukhemmet Stjernan

Det är väl så vi får titulera vårat hus en tid frammåt. Själv är jag föreståndarinnan, Lasse är, ja det vete tusan vad han är men något ska jag nog komma på...
Barnen är sällskapsdam och herr och djuren är uppiggare. Nu vet jag vad Lasse är! LOKALVÅRDARE!!! :) Det passar till honom.
Ni förstår säkert att det är mamma som anländer senare i dag. Jag har gjort ett informationsblad som hon får vid ankomst, det brukar man ju få vid sjukhem och liknande. Det sitter också en välkommen till-skylt på dörren och en tillhör-lapp på sängen, hon kommer även ha två olika rätter att välja på till sina måltider som serveras på fasta tider ;) När hon sen är redo att lämna oss så kommer det strax därefter dimpa ner i hennes brevlåda en fet räkning! ;)

Kommentarer
Postat av: Johanna

Nu ligger vinnaren uppe i tävlingen du deltagit i! Titta in här http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se/2011/03/12/4829443-lilla-fjarilen-design/#kommentarer och se om det var du som vann!

2011-03-12 @ 13:18:23
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Hejsan! Har fått mail på madebyemma, tävlingen du vann och kolla så din mail stämmer då hon inte fått något svar från dig!



[email protected] stämmer denna? om inte så maila mig en ny adress.

2011-03-13 @ 09:55:24
URL: http://lifeofjohanna.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0