Va jobbiggt...

att upptäcka att man är i stort behov av bil eftersom man har lite grejer man måste ha hemma tills på lördag. Och grejerna är i Karlsborg så man kan inte direkt snika skjuts med någon för det är ju lite längre än ett par kilometer...
Då får man förlita sig på brorsan, och det kan ju gå hur som helst ;)

att upptäcka att källaren inte alls har städat sig själv under natten. Ännu jobbigare blir det när jag vet att jag måste städa där nere annars kan jag glömma att vi åker till husvagnen på söndag. Det har Lasse sagt...

att upptäcka att gräset är i stort behov av att klippas och att solen skiner. Alltså perfekt gräsklipparväder som dessutom kan ge en lite extra bränna. Men då måste jag vara inne och städa :(

Eller också skiter jag i allt och går ut och leker istället...
Ja, så får det bli! :)

Förresten!

♥Är det någon som har missat att vi idag firar 1-årig bröllopsdag?!? ;) ♥

För ett år sedan...

Så hade vi dansat brudvals, ätit tårta och gjort diverse uppdrag vid det här laget, som herr och fru Stjerna. Under kvällen hade vi också dragit olika gäster som fick ett hemligt uppdrag att utföra den 10:e varje månad ett år frammåt. Tänkte redovisa vad alla gjorde och vilka som kanske inte riktigt skötte sig, inget utpekande här inte ;)

Sofia skötte sitt uppdrag i augusti och kom och bjöd på fika.
Kalle skickade lotter, om än lite sent, i september.
Anders lös med sin frånvaro i oktober även om sambon garanterade att det var på väg.
Erika levererade i snöstorm en ballong med chans på vinst i november. Blev inte rika... :(
Carina skickade en julhälsning i december.
Jörgen opererade sig på vår "månadsdag" men har bjudit med oss till Idas brygga senare under Lasses semester. Vi har överseende med detta och kallar den dagen 10:e januari.
Sandra missade 10:e februari.
Emil travade på och missade sin dag också. Den var 10:e mars.
Fredrik kom helt oväntat med fika 10:e april och sa att dom ville visa Emilia våran husvagn?!?
Daniel J bommade att även maj innehöll dag 10.
Och Birgitta skulle uppvaktat oss i juni.

Idag skulle vi roa oss själva och det kan man väl säga att vi har


NOT...

Ialla fall kallar inte jag att städa och putsa fönster för att roa sig ;)

Men i vilket fall så kan man konstatera att det har varit ett år fyllt med upp och nedgångar, precis som vilket år som helst, som det ska vara. Den enda skillnaden är att vi gått igenom året som en Stjernfamilj! Och det har gått otroligt snabbt!!! ♥

För ett år sedan...

♥ Sa man ja och blev Fru Stjerna ♥

För ett år sedan...

♥ Spelades In a litle while med U2 någonstans i Sverige

För ett år sedan...

♥Steg man ur bilen, lite nervös... ♥

Vad tusan!

Är klockan redan så mycket?!? Götapetter...
Efter en mycket händelserik och spännande dag ligger nästan hela familjen i sina sängar och sover, utom jag då förstås. ;)
Trots att Lasse blev väldigt sen hem så hann vi sitta ned tillsammans i några minuter och skratta tillsammans (trots allt) eftersom vi fick på American Pie 2. Underbara filmer allihop!

Idag har vi varit på äventyrslandet och förlustat oss lite och kvällen ägnade vi åt gräsklippning. Jag kan nästan sätta pengar på att våran gräsmatta har växt. Då menar jag inte att gräset blivit längre, för det hade det ju också så klart, utan jag menar att ytan har blivit större för så lång tid som det tog idag det har det aldrig tagit tidigare!

Morgondagen ska vi ägna åt lite husmorsuppgifter såsom vinbärsgele och syltade kantareller och givetvis, jordgubbar! :) Blir lite ledsen när jag tänker på att jordgubbssäsongen lider mot sitt slut och hur ofantligt fort det gått!
Så med en liten tår i ögat går jag och lägger mig.

Och skitungar där ute, akta er, för inatt kanske jag tar er! Det är inte bara jag som har ögonen på er! Bara så ni vet!!!

Idag blir det inget.

Eftersom barnen fortfarande är uppe så struntar vi i att blogga och försöker stoppa dom i säng istället. Något som känns ganska långt borta eftersom dom är oförskämt pigga efter ett kvällsdopp... När pappa är borta får man vara uppe huuur lääänge som helst :)
Vill bara säga att idag har vi plockat monsterjordgubbar och monsterkantareller!
Så det så!!!

En vanlig tisdag...

Jag börjar så smått återhämta mig från helgens Kolmårdsäventyr. Är fortfarande lite efter med sömn men det ska nog snart vara avhjälpt. Hade tänkt mig en tidig kväll i bingen men det satte grannen stopp för! I stället blev det en runda i skogen med två tjôtiga barn och två jaktsugna hundar. Som tur är fick vi lite svamp med oss hem som nu väntar på att få bli rensad, men den får nog fortsätta att vänta för nu går jag och lägger mig!


RSS 2.0