Tillbaka!!!

HEJ!

Det var längesen! Va roligt att träffas igen. Det här har jag saknat. Det var ju meningen att jag skulle uppdatera under min tid i Egypten men se så blev det inte... Och ända sedan vi kom hem så har det gått i hundratio knyck med brutna knän, vinterkräksjuka, julfirande och en massa annat. Men nu är jag på banan igen!

Jag väntar lite med Egypten utan jag börjar med min julhelg.
Den har varit lagom mysig och lagom stressig. Vi hade svärmor och svåger med numera fästmö på besök på uppesittarkvällen. Vi avnjöt antingen degig eller bränd pizza (Svägerskan Emelie hade INTE blivit imponerad, så nu vet jag vad jag INTE ska bjuda henne på) och vi spelade lite bingo. Tyvärr upprepades inte förra årets bragd. Den vinsten skänkte vi en del av, investerade en del, roade oss, och gav barnen en slant. Vi var nöjda tills vi fick ett SMS av Linda där hon meddelade oss att dom vunnit en platt-TV värd 10000:- på Bingo-Lottos julkalender. Då kändes våran hundralapp rätt fjuttig...

I år kunde vi inte lägga ut några julklappar i förväg eftersom det faktiskt är Tomtens jobb, det är Wilgot övertygad om. Men när vi kom upp på morgen låg dom där. Hur gick det till?!?



Barnen hade varit snälla som vanligt och det var en hel drös med paket som bara väntade ppå att öppnas. Lasse och Wilhelmina fick mest kläder så det tyckte väl Tomten att dom var i behov av. Jag och Wilgot verkar ha bättre klädstil för vi fick bara roliga saker :)
Den här julaftonen var vi uppe ända tills klockan 23 och det är det längsta på flera år och bra mådde vi också. I år passade vi på att vara sjuka innan jul. Vi drog på oss vinterkräksjukan en vecka innan jul. Våra gäster blev sjuka allihop efter jul så det verkar vara lång smittotid. Om nån undrar...

Juldagen började tidigt med en tur till Skövde där vi skulle köpa en TV men dom gick ut när vi gick in :( Och tur var väl det för nu behöver vi både en ny spis och en ny tvättmaskin. Samtidigt... Så nu hoppas vi att det finns några kvar när Lasse kommer dit. Håll tummarna tack!
Efter vårat TV-inköpsförsök åkte vi vidare till pappa och firade lite till jul. Barnens extrakusiner var där så det var fullt hålligång hela tiden med bad, snölek och tatueringar. Min farbror Jörgen var där och hade en väska full med leksaksdjur med till Wilgot och Wilhelmina, hur mycket som helst. Tack så mycket! Så nu måste snart våran bästaste Olle komma hit och leka för det skulle passa båda pojkarna bus som handen i handsken :)

Annandag jul tog vi bara hand om alla grejer och varandra hela dagen och nu är det arbetsvecka igen. För Lasse iallafall, men bara till torsdag lunch för sen blir det en afton i bowlinghallen!

Det var kul att se dig igen och nu ska här bli skriva av, så med andra ord: Vi hörs!



En väldigt nöjd äkta make ♥


Pappa var nog mer nöjd än Wilgot :) Go Manchester united!


RSS 2.0