Hihi...

Jag har fått Lasse att bli en globetrotter han med :) Nu är det han som kollar resor och sitter här och planerar. Tro nu inte att vi är familjen med guldbrallorna för det är vi absolut inte! Men det är gratis att drömma och det kan verkligen sätta fart på "spargenen" genom att ha ett mål. Lasse ska öppna ett semestersparkonto och han ska kolla resor i tid så man kan komma så billigt som möjligt undan. Tänk va, efter dryga 10 år så ger mitt ekonomiska tjat äntligen resultat! Inte en dag för sent ;)

Så som Lasse jobbar så ska vi väl fyllt det där kontot på nolltid. Idag kom han hem strax före åtta och så blir det resten av veckan också, plus helgen givetvis :( I morgon ska han vara ledig ett par timmar på eftermiddagen då vi ska på ett intressant möte. När det är klart så åker han raka vägen tillbaka till jobbet som tydligen inte klarar sig utan honom. På torsdag ska jag och Wilgot till Göteborg och bara roa oss vi två tillsammans med goda vänner och då var tanken att Wilhelmina skulle vara hos farmor men det körde ihop sig på den fronten så då trodde Lasse att han skulle "behöva" vara pappaledig men istället ställer mormor upp. Det är inte så att Lasse inte vill vara hemma med sina barn men just nu passar det inte så bra ur jobbsynpunkt.

Det jag vill komma fram till är att Lasse gör allt för sin familj och det är tur att man har sina nära och kära, både familj och vänner! Ingen nämnd och ingen glömd, dom som känner sig träffade; Tack för att ni finns! ♥

I morgon åker vi till Skara och inhandlar kompostgaller som vi ska använda oss av när vi lagar staketet. Snart ska hundarna få gå ut igen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0