Spökar det eller?!?

Det händer konstiga grejer här hemma.

Ljud, saker som försvinner, dörrar som öppnas och stängs, vattenkranar som sätts på, Wilhelmina som skriker hysteriskt när hon lämnas i ett visst rum men aldrig annars, Wilgot som vaknar mitt i natten och frågar vad det är för ljud när han sover, jag säger att det är pappa som snarkar men han säger att det är någon som går och jag VET att alla har legat i sina sängar. Jag har inte sagt det till någon annan för jag har tänkt att jag inbillar mig, men nu...

Lasse var hemma själv med barnen natten mellan söndag och måndag. När jag ringde hem på måndag morgon för att fråga hur natten varit sa Lasse att barnen sovit bra men han hade inte sovit många timmar. Varför undrade jag. Då hade han hört vattenkranen rinna. Jag var uppe flera gånger för jag trodde det var tjuvar här, sa han. Jag sa att det har jag också hört och tog upp iden om spöken men det trodde han inte alls på.
Sen har vi ju saker som försvinner, senast var det ett papper som vi hade lagt i en låda för att veta var det var. Nu när vi skulle ta fram pappret är det borta och ingen av oss har varit i lådan. Vi har vänt uppoch ned på huset för att finna pappret eftersom det var ganska viktigt men det är puts väck...
Jag har gjort test med källardörrarna, jag har stängt dom ordentligt på kvällen innan vi gått och lagt oss och sen har jag gått upp först av alla och ner i källaren för att kolla och dörrarna är öppna. Jag har även hört någon i hallen när jag lekt med barnen och har då sag till Tage och Tindra att kolla i hallen om det kom någon. Dom springer dit och börjar skälla hysteriskt så jag sprang dit och hundarna fortsätter att skälla fast det inte var någon där. Man kan ju tänka sig att dom skällde för att jag sa att det kom någon men dom skäller inte mot ytterdörren utan står båda två med näsorna mot datarummet och skäller, jag kollar in där men det är tomt. Jag får dom att tystna men Tage går och morrar en lång stund efter.

Vi får väl se vad som händer härnäst, vi kanske har inneboende. Kan man ta hyra då? ;)

Kommentarer
Postat av: Zåpijha

Bra Lovisa!!!

Du har precis bekräftat Eva Sternberg (hatad i grupp här på FB)s teori. Att pappor är farliga för sina barn.



Eller rättare sagt... hennes teori att det händer fler olyckor då barnen är med sina pappor.

Kanske är det så att hon har rätt eller?



http://www.expressen.se/debatt/1.1930217/hemmapapporna-ar-livsfarliga-for-barnen

2010-10-14 @ 22:51:56
Postat av: camilla lundqvist

Jag känner ett jäkligt bra medium som inte tar mer än ca 500 kr för att kolla om ni har några spöken. hon har varit hos oss, vi hadde 3 stycken. två av dem tog hon till andra sidan, och det har varit lugnt sedan dess. Daniel tror också på spöken nu efter allt vi varit med om här i huset.

2010-10-15 @ 16:16:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0