Vi fick ett pris!

Vilken start på tävlingskarriären! Emilia var först in på banan och Lussan jazzade omkring och var litte tittig. Emilia hade tidigare varit lite emot hela prinsessidén men med våld så går det mesta. Hon och Lussan var jättesöta :) Startsignalen gavs efter att Emilia vinkat sin prinsessvinkning och av mot första hindret bar det. Lussan hoppade, högt och rätt upp och ner, Emilia tjöt och publiken höll andan. Det gick bra, av mot andra hindret som var smyckat med fladdermöss. ALDRIG! blev Lussans reaktion så dom sket idet. Tredje hindret var vanligt så det gick bra men det fjärde, som vi kallade stjärnhindret, ett plank med stjärnor på, där sa Emilia stopp. Nu ville hon inte mer. Men hon gjorde ju halva banan iallafall och hon var jätteduktig :)
Sen var det Wilgots tur. Lussan var mindre tittig och Wilgot väger ju lite mer än Emilia så Lussan orkade nog inte busa.
Första hindret gick bra, andra hindret ville Lussan fortfarande inte hoppa men då har ju Wilgot en mamma som är så envis så man blir mörkrädd. Lussan skulle över om jag så skulle behöva lyfta över henne. Så långt behövde vi inte gå utan det räckte med att ställa sig bakom och putta på, så var hon över. Trean gick galant och fyran, planket, gick i backen efter ett förargligt bakbensfel :(. Hinder 5-7 gick sen som en dans, men i mål kom han med 4 fel och en bra tid, eftersom Wilgot travade massor!
Emilia var anmäld en runda till men hon tyckte det var bättre att Wilgot tog den rundan. Det gjorde han så gärna! Och tur var väl det för denna gången gick han nolla och fick åka hem med en spökrosett! Vi hann inte ens lämna banan innan Wilgot sa att jag vill tävla igen med Lussan. Så nu letar vi nya tävlingar med höjden 20 cm, för det dröjer nog innan vi lämnar den...


Mitt pris som Wilgot kallar sin "rusett"


Kolla in spökena på den! Coolt va?!?


Förmiddagen avslkutades med fika och vi tittade lite på "Pumpban Annika och Kijje" som också fick en rosett efter en finfin runda mestadels i korsgalopp ;) Rosetten gav Kirre till Emilia så både hon och Wilgot kunde åka hem med både medalj och rosett hängande på backspegeln på äkta tävlingsmanér!


Prinsessan Emilia och Lussan vid hinder ett, sekunderna
senare kommer tjutet ;)


Prins Wilgot vid hinder fem, ser ni Lussans frambensteknik :)


Här är tävlingsekipagen, Emilia kom ur sin klänning fortare än kvickt
men Wilgot vill fortfarande bli titulerad "Prins Wilgot"...

Kommentarer
Postat av: erika

rusett och pompa på er och tack för en superdag!!! det gör vi allt om snart igen... stort grattis igen till wilgot!!!

2010-11-07 @ 19:39:54
Postat av: Sara

Gud, vilken söt rosett!

2010-11-07 @ 20:34:50
URL: http://dreyra.blogg.se/
Postat av: Madde

GRATTIS !;O

2010-11-07 @ 20:44:02
URL: http://typei.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0