Tjuvstart ;)

Eftersom jag fortfarande inte fått några Ullaredskort väntar vi lite med den resan ;)

Idag har det snöat precis hela dagen och plogbilen har hittat hit precis nu så det är väl bara att sätta på sig jacka och stövlar för att bege sig ut och skotta undan den gigantiska vallen som den lämnat efter sig... På våran sida gatan lämnar dom alltid mer snö än på den andra sidan. Vi har redan fyllt den lilla gräsplätten framför huset så nu får vi bära snön en bit men man får väl se det som bra motion ;)
Det ENDA som är possitivt med snön är att det blir ljusare ute, men det är också det enda! För att lysa upp lite extra har vi idag satt upp stjärnor och ljusstakar. Jag vet att det inte är dags riktigt än men jag är fullbokad resten av veckan och jag ville gärna ha upp dom innan vi åker till Egypten. Vill inte stå med det 10 dagar innan julafton, har liksom annat att göra då :)
Det blev mysigt iallafall :)))


Hade tänkt köpa nya julstjärnor som är 110 cm i diameter men upptäckte
att dom hade blivit förstora


Ljuskronan har också blivit lite julig med långa klarröda ljus :)


I morgon åker vi en sväng till Skara för att kolla in nya City gross, har tänkt att göra några fynd där. Ska bland annat köpa chokladkakor :)
Sen ska vi köpa gardiner och en liten julgran till Wilgot på Jysk och färg på Slöjddetaljer, men säg inget till Wilgot för det är en julklapp och han är helt övertygad om att det är tomten som fixar alla såna ;)

Kommentarer
Postat av: erika

hade oxå tänkt åka dit och köpa chokladkakor =)

2010-11-23 @ 22:27:05
Postat av: erika

hade oxå tänkt åka dit och köpa chokladkakor =)

2010-11-23 @ 22:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0